Critic de teatru. Cronica de teatru. Teatrolog. Cronica de spectacol. UNATC I.L. Caragiale

Cine sunt?

Teatrolog, critic de teatru și specialist în marketing, cu o experiență de peste 6 ani în organizarea de evenimente, dezvoltarea campaniilor de promovare pentru festivaluri de teatru și de film, crearea de conținut personalizat și organizare de evenimente.

Am absolvit Studii Teatrale la UNATC „I.L. Caragiale” București și am debutat în calitate de critic de teatru la revista online Yorick.ro, continuând să scriu pentru Revista Amfiteatru și Teatrul Azi.

Ca specialist PR & social media, am făcut parte din echipa Teatrului EXCELSIOR, dar și din echipele unor festivaluri teatrale din țară (Festivalul Național de Teatru, Buzău Iubește Teatrul, Săptămâna Teatrului Tânăr, Antante Buzău etc.). Am colaborat cu Asociația Insula 42 (Film ETC.) în dezvoltarea și implementarea campaniilor de promovare pentru Festivalul de film documentar fARAD, Festivalul filmului românesc de la New York – Making Waves, Salon Insula 42. 

În prezent, sunt BTL Manager în cadrul Radio Itsy Bitsy.

 

Elena Coman

 
Teatrolog, critic de teatru și specialist în marketing, cu o experiență de peste 6 ani în organizarea de evenimente, dezvoltarea campaniilor de promovare pentru festivaluri de teatru și de film, crearea de conținut personalizat.

KroniKool.ro - all rights reserved | 2022