„Dansând pentru Viitor: Reciclare și Curățenie Urbană” - Sectorul 5 în pași de dans și flashmob-uri

Ideo Ideis Festivalul, ediția de majorat: Faci lumea să semene cu tine
04 noiembrie 2023

Asociația pentru Cooperare Europeană Ovidius (ACEO) anunță lansarea proiectului „Dansând pentru Viitor: Reciclare și Curățenie Urbană”, care se va derula între 4 și 19 noiembrie în Sectorul 5. Tineri gimnaști de performanță vor susține o serie de flashmob-uri și vor putea fi urmăriți în diferite zone ale Capitalei.

Proiectul „Dansând pentru Viitor: Reciclare și Curățenie Urbană” își propune să promoveze responsabilitatea socială și conștientizarea față de impactul pe care deșeurile și poluarea îl au asupra mediului urban și să sensibilizeze populația din Sectorul 5 asupra importanței reciclării și a păstrării curățeniei în oraș, cu ajutorul unei serii de flashmob-uri (mini spectacole de teatru dans) ce vor sublinia prin elementul artistic-spectacular nevoia de educație și responsabilizare comunitară cu privire la problemele legate de mediu.

Proiectul este finanţat din fonduri nerambursabile acordate de Consiliul Local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret "Ștefan Iordache", în cadrul programului de finanţare nerambursabilă 2023, în baza Ordonanței 51/1998.

Prin dans și prin implicarea activă a tinerilor pasionați de această artă, ACEO dorește să contribuie la dezvoltarea unui mediu înconjurător mai armonios, pe care să îl îndrăgească toți locuitorii săi. Astfel de manifestări artistice pot milita pentru creșterea respectului față de oraș, punând accent pe responsabilitatea pe care o avem față de viitorul tinerelor generații.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Sectorului 5 al Municipiului București sau a Centrului Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache.

Participarea este gratuită la toate evenimentele din cadrul proiectului. Mai multe detalii pe pagina de Facebook.

 

PROGRAM FLASHMOB-URI 2023:

  • 4 noiembrie, orele 13:00-17:00, zona Parc Sebastian;
  • 5 noiembrie, orele 13:00-17:00, zona Parc Izvor;
  • 11 noiembrie, orele 13:00-17:00, zona Eroilor;
  • 12 noiembrie, orele 13:00-17:00, zona Parc Mișcă Petre;
  • 18 noiembrie, orele 13:00-17:00, zona 13 Septembrie - Panduri;
  • 19 noiembrie, orele 13:00-17:00, zona Piața Rahova.

 

 
Teatrolog, critic de teatru și specialist în marketing, cu o experiență de peste 6 ani în organizarea de evenimente, dezvoltarea campaniilor de promovare pentru festivaluri de teatru și de film, crearea de conținut personalizat.

KroniKool.ro - all rights reserved | 2022