CALEIDOSCOP 2023 încheie vacanța de vară SUB STEJAR

ULTIMII - premiera la Teatrul Regina Maria din Oradea
30 august 2023

CINEMA ÎN AER LIBER și EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE în închiderea proiectului de vară CALEIDOSCOP - Întâlniri creative cu tinerii din Țara Lăpușului 2023 organizat de Asociația Culturală Sub Stejar.

 

Sâmbătă, 2 septembrie, ora 19.30 Sub Stejar (str. Pieții, nr. 28) vă invităm cu mic cu mare să vizionăm scurtmetrajele realizate de adolescenții participanți la "ATELIERUL DE POVEȘTI FILMATE" susținut de regizoarea ANA CONSTANTINESCU și să parcurgeți expoziția de fotografie concepută de tinerii participanți la ATELIERUL DE FOTOGRAFIE DOCUMENTARĂ coordonat de fotografa IOANA CÎRLIG, ambele susținute în perioada 29 august - 2 septembrie în Târgu Lăpuș.

 

CALEIDOSCOP 2023 încheie vacanța de vară SUB STEJAR

 

În deschiderea evenimentului veți putea viziona RETROSPECTIVA FOTO-VIDEO CALEIDOSCOP realizată de fotografa noastră oficială, NICOLETA BUD (Bud Photography) și de videograful proiectului, LIVIUS HODIȘ (Wisening).

 

EVENIMENTUL SE VA ÎNCHEIA CU O PROIECȚIE DE FILM PENTRU COPII.

 

ACESUL ESTE GRATUIT pe bază de rezervare AICI: https://substejar.ro/activitati/caleidoscop/caleidoscop-2023/inscriere/

 

CALEIDOSCOP 2023 încheie vacanța de vară SUB STEJAR

 

Vrem să sărbătorim finalul vacanței de vară alături de toți cei care au fost alături de noi în acest proiect amplu desfășurat timp de 3 luni sub stejar!! Invităm toți tinerii participanți la ateliere, toți părinții, bunicii, spectatorii, susținătorii, toți prietenii asociației noastre, să vizionăm retrospectiva acestei veri împreună și să rememorăm momente și emoții frumoase trăite alături de artiștii invitați: Georgiana Vișan, Răzvan Rotaru, Flavia Beldiman, Ana Crăciun-Lambru, Lavinia Pop Coman, Andreea Ajtai, Ana Turoș, Andreea Verde Lucian Griga, Ana Constantinescu, Ioana Cîrlig, care au susținut atelierele de creație din acest sezon și care au deschis tinerilor din Țara Lăpușului curiozitatea și imaginația prin film, fotografie, teatru, acrobație aerială, șah, dans contemporan, explorare muzicală și multe, multe povești! Mulțumim tuturor celor care au dat viață acestui proiect dedicat tinerilor!

 

CALEIDOSCOP 2023 încheie vacanța de vară SUB STEJAR

 

𝗣𝗔𝗥𝗧𝗘𝗡𝗘𝗥𝗜𝗜 𝗠𝗘𝗗𝗜𝗔: PLUS TV Maramureș, Itsy Bitsy- Radio pentru copii si parinti, Radio România Cultural, Radio Romania Actualitati, eZiarultău, Scena9, LiterNet.ro, Metropotam, MunteanuRecomandă.ro, KroniKool, Teleleu din Maramureș și Centrul de Informare Turistică Târgu Lăpuș

 

Proiectul este inițiat de Asociația Culturală Sub Stejar și finanțat de Uniunea Europeană NextGenerationEU prin Planul Național de Redresare și Reziliență PNRR: Fonduri pentru România Modernă și Reformată și Cofinanțat de Orașul Târgu Lăpuș 10%.Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 
Teatrolog, critic de teatru și specialist în marketing, cu o experiență de peste 6 ani în organizarea de evenimente, dezvoltarea campaniilor de promovare pentru festivaluri de teatru și de film, crearea de conținut personalizat.

KroniKool.ro - all rights reserved | 2022