Change the punchline - prima rezidență de stand-up pentru femei din țară (17 martie, @The Fool)

Change the punchline - prima rezidență de stand-up pentru femei din țară
14 martie 2024

Change the punchline, prima ediție a rezidenței de stand-up comedy destinată exclusiv comediantelor și comediantelor aspirante, se apropie de final! Ultima întâlnire din cadrul rezidenței, Change the punchline Show, are loc duminică, 17 martie, de la 19.30, la The Fool.

Rezidența Change the punchline s-a desfășurat între 19 februarie și 17 martie și a constat într-o serie de ateliere cu cei trei mentori ai ediției (Magda Mihăilă, Sergiu Floroaia, Delia Riciu), întâlniri cu cele două speakerițe (Teodora Nedelcu, Ioana State) & două participări la open mic-urile The Fool.

Platforma RHEA

Cele zece participante care vor urca pe scena The Fool duminică au fost selectate în urma unei aplicații. Acestea sunt: Laila Abdel Hafiz, Larisa Bănuță, Jo Brăilescu,  Lidia Borlean, Ana Crăciun Lambru, Anca Munteanu, Antonia Scutaru, Raluca Alexandra Strugaru, Ștefan Iriną și Adelina Toma.

Platforma RHEA

Pentru cei interesați să audă materialele și numerele de comedie la care s-a lucrat în aceste săptămâni, intrarea la eveniment este liberă și urmată de party-ul de încheiere al celei mai amuzante rezidențe.

Pentru rezervări, contactați numărul de telefon 0786.784.784.

This is where we draw the (punch)line.

Platforma RHEA

Change the punchline este primul demers de rezidență de stand-up comedy din România care își propune să aducă în lumina reflectoarelor și în fața microfonului o nouă generație de comediante, care să continue să exploreze umorul în afara paradigmelor de misoginie internalizată sau a clișeelor. 

 

Mai multe informații despre program, aici. https://www.platformarhea.ro/change-the-punchline/

 

Platforma RHEA

 

Rezidență organizată de: Rhea, Platformă de explorări artistice și The Fool

Parteneri media: Daily Magazine, Ziarul Metropolis, Happ.ro, Acoperișul de Sticlă, KroniKool.ro

Proiect cultural co-finanțat de: Administrația Fondului Cultural Național*

* Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 
Teatrolog, critic de teatru și specialist în marketing, cu o experiență de peste 6 ani în organizarea de evenimente, dezvoltarea campaniilor de promovare pentru festivaluri de teatru și de film, crearea de conținut personalizat.

KroniKool.ro - all rights reserved | 2022