Întâlnire - conferință de presă John Malkovich și echipa spectacolului The Infernal Comedy

ULTIMII - premiera la Teatrul Regina Maria din Oradea
18 iulie 2023

Teatrul Național din Timișoara vă invită vineri, 21 iulie, la ora 11, în Holul cu oglinzi al Teatrului Național din Timișoara, la o întâlnire – conferință de presă cu echipa spectacolului The Infernal Comedy de Michael Sturminger, din care face parte renumitul actor american de film și teatru John Malkovich.

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național, va modera întâlnirea cu echipa artistică a spectacolului, alături de invitatul special al întâlnirii, cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor. De asemenea, alături de jurnaliști, sunt invitați să participe profesioniști de teatru. În cadrul conferinței de presă prilejuită de spectacolul de teatru The Infernal Comedy se vor putea pune întrebări actorului american și muzicienilor.

Accesul la eveniment se face pe bază de înscriere. Pentru includerea pe lista de participare, așteptăm înscrierile pe adresa office@tntm.ro sau confirmare pe WhatsApp sau sms la numărul de telefon 0752 113 551 până joi, 20 iulie 2023.

Fotografii: Reinhard Winkler

 
Teatrolog, critic de teatru și specialist în marketing, cu o experiență de peste 6 ani în organizarea de evenimente, dezvoltarea campaniilor de promovare pentru festivaluri de teatru și de film, crearea de conținut personalizat.

KroniKool.ro - all rights reserved | 2022