LOVE AFTER, în adaptarea și regia lui Eugen Făt - premieră la Teatrul „Fani Tardini” Galați

ULTIMII - premiera la Teatrul Regina Maria din Oradea
22 noiembrie 2022

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă, pe 26 și 27 noiembrie 2022, la ora 19:00, în premieră, spectacolul LOVE AFTER după serialul TV „Scenes from a Marriage” (producție S.U.A., 2021), în adaptarea și regia lui Eugen Făt.

 

 

Produs în perioada septembrie – noiembrie 2022, spectacolul prezintă o imagine a familiei contemporane. După 10 ani de căsnicie și un copil, Mara și David se află într-un punct fragil al căsniciei. Cei doi nu își mai găsesc un sens împreună, sentimentele lor sunt amorțite, timpul și energia lor se duc pe carieră, atenția lor este îndreptată către copil, iar lipsa comunicării și a pasiunii din cuplu îi „aruncă” în pragul divorțului. Acasă devine arena tensiunilor frecvente, nemulțumirile și discuțiile despre adulter fură locul armoniei și totul se transformă într-un conflict sfâșietor. Mira și David parcurg un traseu emoțional tulburător, se simt profund dezamăgiți, neînțeleși și respinși.

Ajung cei doi la linia finală a relației sau iubirea lor este mai puternică decât orice rătăcire?

 

„E povestea dintre doi oameni și ispitele, încercările prin care ei trec după ce a apărut în viața lor copilul. LOVE AFTER- Dacă vrei să schimbi lumea, du-te acasă și iubește-ți familia - este o continuare a spectacolului AFTER LOVE. Analizez din nou relațiile din cuplurile căsătorite, dar cred că acum, în LOVE AFTER, duc "discuția" la un alt nivel. Îmi doresc ca publicul să rămână, după această reprezentație, cu  ideea că, pentru salvarea unei relații, unei căsnicii, este nevoie de doi, întotdeauna. „Discuția” dintre personajele principale este, de fapt, o rătăcire… Toți avem rătăciri de genul celei din spectacol, inevitabil. Povestea nu este una de dragoste. LOVE AFTER  înseamnă o călătorie către redescoperirea de sine și o disecție a relației dintre soți. ”, declară regizorul Eugen Făt.

 

 

În distribuție,  actorii  Flavia Călin (Mira), Vlad Volf (David), Cristina Uja (Maria), Aureliu Bâtcă (Andrei), Ilinca Ivan / Eva Maria Stanciu (Ava), Oana Preda (Voce doctor), iar vocea lui Voce Wolf îi aparține lui Ciprian Brașoveanu.

 

 Scenografia semnată de Daniel Divrician.

 

Spectacolul LOVE AFTER durează o oră și 30 minute.

 

 
Teatrolog, critic de teatru și specialist în marketing, cu o experiență de peste 6 ani în organizarea de evenimente, dezvoltarea campaniilor de promovare pentru festivaluri de teatru și de film, crearea de conținut personalizat.

KroniKool.ro - all rights reserved | 2022