OPEN CALL. Change the punchline, prima rezidență de stand-up pentru femei din România

18 ianuarie 2024

Platforma Rhea x The Fool lansează Change the punchline, prima ediție a rezidenței de stand-up comedy destinată exclusiv comediantelor și comediantelor aspirante. Aceasta urmează să se desfășoare între 19 februarie și 17 martie 2024, la The Fool. Căutăm 7 voci autentice, care vor să-și compună sau să-și îmbunătățească materialul de stand-up într-un spațiu sigur, sub îndrumarea unor profesioniste și profesioniști ai comediei.

Timp de 4 săptămâni, sunt programate o serie de ateliere cu cei trei mentori ai ediției (Magda Mihăilă, Sergiu Floroaia, Delia Riciu), întâlniri cu cele două speakerițe (Teodora Nedelcu, Ioana State) și două participări la open mic-urile The Fool, pentru a-ți testa livrarea și materialul. La final de rezidență, tragem linie și organizăm o seară de open mic dedicată exclusiv participantelor, în care auzim toate punchline-urile.

Change the punchline este primul demers de rezidență de stand-up comedy din România care își propune să aducă în lumina reflectoarelor și în fața microfonului o nouă generație de comediante, care să continue să exploreze umorul în afara paradigmelor de misoginie internalizată sau a clișeelor. Încurajăm toate potențialele participante amatoare de stand-up comedy, cu sau fără experiență, să se înscrie.

Mai multe informații despre program, aici

 

Participarea este gratuită. Participantele selectate beneficiază de onorariu de rezidență.

Înscrierile sunt așteptate până pe 4 februarie 2024. Formularul de înscriere poate fi găsit aici 

 

Calendar:

  • 18 ianuarie 2024: deschiderea callului
  • 4 februarie 2024: termen limită înscriere
  • 12 februarie 2024: anunțarea rezultatelor
  • 19 februarie 17 martie 2024: rezidența Change the punchline

 

Cine râde la punchline, râde mai bine.

Prima rezidență de stand-up pentru femei din România

 

Rezidență organizată de: Rhea, Platformă de explorări artistice și The Fool

Parteneri media: Daily Magazine, Ziarul Metropolis, Happ.ro, Acoperișul de Sticlă, KroniKool.ro

Proiect cultural co-finanțat de: Administrația Fondului Cultural Național *

* Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 
Teatrolog, critic de teatru și specialist în marketing, cu o experiență de peste 6 ani în organizarea de evenimente, dezvoltarea campaniilor de promovare pentru festivaluri de teatru și de film, crearea de conținut personalizat.

KroniKool.ro - all rights reserved | 2022