OPEN CALL pentru tineri creatori la Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu”, ediția a treia

Festivalul de Teatru si Film „Serban Ionescu”, editia a treia, 22-29 iulie 2023
30 martie 2023

Astăzi, 30 martie, se deschide call-ul pentru înscrieri de proiecte de teatru și film realizate de tineri creatori, pentru cea de-a treia ediție a Festivalului de Teatru și Film „Șerban Ionescu”, desfășurată între 22 și 29 iulie, la 2 Mai. Înscrierile se fac până la 1 iunie.

Festivalul de Teatru si Film „Serban Ionescu”, editia a treia, 22-29 iulie 2023

Condiții de participare

Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu” duce mai departe misiunea de a valorifica noile voci creatore. Ediția de anul acesta include două secțiuni competiționale de teatru și film, adresate absolvenților de facultăți cu profil artistic din ultimii trei ani. Perioada de înscrieri începe astăzi, 30 martie, și durează până la 1 iunie.

Creațiile eligible sunt spectacole de teatru tânăr și scurtmetraje, care vor fi vizionate și evaluate de o comisie alcătuită din membri ai echipei artistice a festivalului. Vor fi selecționate 6 producții teatrale și 10-15 scurtmetraje realizate de tineri cineaști, ce urmează să fie prezentate în fața juriului unic de specialitate și a publicului, în stațiunea 2 Mai, la finalul lunii iulie.

Tinerii creatori din toată țara sunt invitați să își înscrie în competiție creațiile, până la data de 1 iunie 2023, prin completarea unui formular disponibil pe site-ul festivalului, la secțiunea OPEN CALL.

Componența juriului și detalii despre structura competițională urmează să fie anunțate de organizatori.

Regulamentul de participare poate fi consultat aici.

Festivalul de Teatru si Film „Serban Ionescu”, editia a treia, 22-29 iulie 2023

Un festival la fel. aproape la fel. altfel.

Primul festival dedicat tinerilor creatori de teatru și film din România continuă la malul mării în perioada 22-29 iulie, sub sloganul la fel. aproape la fel. altfel. Ediția de anul acesta pregătește un maraton de opt zile, în care arta se va afla la confluența dintre teatru, film, muzică, expoziție, experiment și dezbatere. Un festival deschis, deopotrivă, creațiilor contemporane și operelor care au devenit borne ale culturii românești.

Festivalul de Teatru si Film „Serban Ionescu”, editia a treia, 22-29 iulie 2023

Mai multe detalii despre eveniment la www.festivalulserbanionescu.ro și pe platformele social media Facebook și Instagram.

Partenerii proiectului: Primăria Limanu, Teatrul Național „I.L. Caragiale” București, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București, Apollo111, Festivalul Național de Teatru Tânăr „Ideo Ideis”, Teatrul Metropolis.

 
Teatrolog, critic de teatru și specialist în marketing, cu o experiență de peste 6 ani în organizarea de evenimente, dezvoltarea campaniilor de promovare pentru festivaluri de teatru și de film, crearea de conținut personalizat.

KroniKool.ro - all rights reserved | 2022