PARADA COPIILOR din Târgul Lăpuș, inițiativă a proiectului CALEIDOSCOP

ULTIMII - premiera la Teatrul Regina Maria din Oradea
24 iulie 2023

PERSONAJE, MĂȘTI, COSTUME, STATUI VIVANTE, PĂPUȘI DE DIMENSIUNI MARI, PICIOROANGE, TRĂSURA ALDO CAMP, POVEȘTI, MUZICĂ, totul meșterit și interpretat de cei mici pe 29 iulie 2023 începând cu ora 17.00. 

Asociația Culturală Sub Stejar invită tinerii din Țara Lăpușului la a doua ediție a Paradei copiilor, eveniment ce marchează 2 ani de activitate și finalul celor patru ateliere de creație susținute de artiștii invitați: Ana Crăciun Lambru, Lavinia Pop Coman, Andreea Ajtai și Ana Turoș. Evenimentul face parte din proiectul CALEIDOSCOP - Întâlniri creative cu tinerii din Țara Lăpușului desfășurat pe toată durata vacanței de vară (3 iunie - 3 septembrie 2023)

 

 

PREMII PENTRU CELE MAI CREATIVE COSTUME ȘI PENTRU CEA MAI CREATIVĂ ECHIPĂ. Crează-ți un personaj doar al tău, meșterește-ți propriul costum sau formează echipă cu prietenii tăi și noi te premiem!

ACCES GRATUIT! Asigurăm transport grupurilor preșcolare și școlare din mediul rural în limita locurilor disponibile. Mai multe informații la: 0735 494 733

 

 

PROGRAM:

17:00

Plecare de Sub Stejar (Str. Pieții, Nr. 28)

TRASEU: Str. Tineretului - Pod - Str. Țibleșului - Parcul mare (lângă râu).

 

18:00

MOMENTE TEATRALE în interpretarea copiilor participanți la atelierele de creație din perioada ( 24 - 29 iulie):

CARTONIADA - ATELIER DE HÂRTIE VIE - Măști și costume din materiale reciclabile cu Ana Crăciun Lambru

STATUILE PRIND VIAȚĂ cu Ana Turoș

JOACA ÎN STRADĂ - Cadru de experiment al performance-ului stradal cu Andreea Ajtai

PĂPUȘILE ASCUNSE DIN GRĂDINA TA - Măști și costume din materiale naturale cu Lavinia Pop Coman

 

18.30

CONCERT PIAN în interpretarea Larisei Marc

CONCERT ACUSTIC DE CHITARĂ - Trupa folk Adrian Păunescu

 

19.00

PREMIEREA CELOR MAI CREATIVE COSTUME!

 

 

 

 

 

SUSȚINEM PRODUCĂTORII LOCALI: Șura cu Bunătăți, Caru cu miere, Moniny Crafts, Șorichiș se distrează, Dalys Candy, Căpșuni din Țara Lăpușului, Grădina lui Mihai

PARTENER EVENIMENT: ALDO CAMP

INSTITUȚII DE ÎNVĂȚĂMÂNT PARTENERE: Liceul Tehnologic "Grigore C. Moisil" Târgu Lăpuș, Liceul Teoretic "Petru Rareș" Târgu Lăpuș, Școala Generală" Nicolae Steinhard" Rohia, Grădinița cu Program Prelungit Târgu Lăpuș, Școala Gimnazială Lăpuș și Școala Gimnazială "Benko Ferenc" Dămăcușeni.

 

PARTENERI MEDIA: Plus TV Maramureș, Radio Itsy Bitsy, Radio România Cultural, Radio România Actualități, eZiarulTau, Scena9, LiterNet, Metropotam, MunteanuRecomandă, Kronikool, Teleleu din Maramureș și Centrul Național de Informare Turistică Târgu Lăpuș.

 

Proiectul CALEIDOSCOP - Întâlniri creative cu tinerii din Țara Lăpușului este un proiect al Asociației Culturale Sub Stejar finanțat de Uniunea Europeană NextGenerationEU prin Planul Național de Redresare și Reziliență PNRR: Fonduri pentru România Modernă și Reformată! și Cofinanțat de Orașul Târgu Lăpuș 10%.

 

MORE INFO:

 

https://www.facebook.com/substejar/

 

www.substejar.ro

 

https://mfe.gov.ro/pnrr/

https://www.facebook.com/PNRROficial

 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 
Teatrolog, critic de teatru și specialist în marketing, cu o experiență de peste 6 ani în organizarea de evenimente, dezvoltarea campaniilor de promovare pentru festivaluri de teatru și de film, crearea de conținut personalizat.

KroniKool.ro - all rights reserved | 2022