Teatrul de Comedie a aniversat 62 de ani

Festivalul de Teatru si Film „Serban Ionescu”, editia a treia, 22-29 iulie 2023
06 ianuarie 2023

Joi 5 ianuarie 2023 s-au împlinit 62 de ani de existență a Teatrului de Comedie din București, eveniment care a fost marcat, ca în fiecare an, printr-un spectacol pregătit de actori pentru actori și pentru ceilalți colegi din echipa teatrului, devenită în timp o adevărată familie. Pentru că sub semnul unei mari familii a fost înființat de Radu Beligan în 1961, pe data de 5 ianuarie, odată cu premiera spectacolului „Celebrul 702" de Alexandru Mirodan. În timp, echipele s-au schimbat, au urmat ani de excelență artistică dar și perioade aspre, constant rămânând acel spirit tânăr, purtător de mesaj și de umor de calitate care s-a aflat încă de la așezarea primei pietre de temelie.

La 62 de ani Teatrul de Comedie a simțit nevoia unei reîmprospătări, din care a rezultat o acțiune de rebranding, pregătită cu grijă încă de anul trecut și care a fost inaugurată la aniversare. Astfel, Teatrul de Comedie are acum o nouă identitate, care amintește de începuturile curajoase din anii 60, dar care îl va și susține în tot ce va construi de acum înainte. Acțiunea de rebrand-uire a vizat logo-ul instituției, website-ul, signalistica interioasă, design-ul biletelor și alte elemente vizuale, concepute de graphic designer-ul Ioana Pârvan.

62 de ani Teatrul de Comedie

Momentul artistic pregătit special pentru aniversare s-a desfășurat în acompaniamentul muzical al actorului Luca Rusu și a fost realizat de o parte din echipa de actori a Teatrului de Comedie: Dan RădulescuAndreea AlexandrescuLucian IonescuAna Maria TurcuBogdan Cotleț, cărora li s-a alăturat actorul Alex Bogdan. Din public, au fost aplaudați de colegii de breaslă, printre care s-au numărat: Iarina DemianGeorge IvașcuMarina ConstantinescuGelu NițuȘtefan BănicăIlona BrezoianuMihaela TeleoacăGloria GăitanVlad DrăgulinPaul IpateCătălina Grama (Jojo) etc.

62 de ani Teatrul de Comedie

62 de ani Teatrul de Comedie

62 de ani Teatrul de Comedie

62 de ani Teatrul de Comedie

Teatrul de Comedie invită spectatorii să acceseze noul site (www.comedie.ro), pentru a fi la curent cu toate noutățile.

La mulți ani, Teatrul de Comedie!

 
Teatrolog, critic de teatru și specialist în marketing, cu o experiență de peste 6 ani în organizarea de evenimente, dezvoltarea campaniilor de promovare pentru festivaluri de teatru și de film, crearea de conținut personalizat.

KroniKool.ro - all rights reserved | 2022